Valomainokset

16.12.2015

Valomainokset

Saat meiltä erilaiset valomainokset yrityksesi tarpeisiin. Tuotantoomme kuuluvat kotelo- ja neonvalomainokset sekä opasteet. Erikoisosaamistamme ovat tietokoneohjatut, ohjelmoitavat tekstitaulut ja näyttölaitteet.

Kotelovalomainokset

Klassiset, yleisimmin suorakaiteen tai neliön muotoiset kotelovalomainokset mukautuvat yrityksen ilmeeseen akryylipinnan mainosteippauksien uusinnalla ja näin ollen ovat aikaa kestävä ja rahaa säästävä vaihtoehto.
Valomainosten runko valmistetaan kevyestä ja mukautuvasta alumiinista. Materiaali mahdollistaa myös yrityksesi logon tai pyöreän muodon valomainokseen. Valonlähteenä käytämme sisä- tai ulkokäyttöön soveltuvia, kestäviä loisteputkia.

Ohjelmoitavat tekstitaulut ja näyttölaitteet

Tekstitaulut ja näyttölaitteet ovat kustannustehokas ja mukautuva tapa mainostaa yrityksen tuotteita. Taulut sopivat myös loistavasti liikkeiden aukioloaikojen tai ravintolan menun esille tuomiseen.
LED-tauluilla muuttuvien hintojen, kellonaikojen ja esimerkiksi lämpötilojen esitys toteutuu vaivatta.

LED- ja neonvalomainokset

Toteutamme valomainoskirjaimet LED-valoilla tai perinteisillä neonputkilla. Mainoskirjaimet voivat olla kotelomainoksia, ledeillä toteutettuna taustavalaistuja tai tausta- ja sisävalaistuja.

Valomainostornit

Teetämme ja asennamme isotkin valomainostornit eli pylonit. Valomainostornit tuovat näkyvyyttä tehokkaasti suuren kokonsa vuoksi. Jokainen pylon mitoitetaan ja suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Myös saman alueen yritykset voivat panostaa yhteen näyttävään valomainostorniin!

Pintaputkilla toteutettu neonvalomainos

Vaikka LED-mainokset ovat vallanneet markkinoita, edelleen neonväreissä loistavat, pintaputkilla toteutetut valomainokset toimivat osana useiden yrityksien ilmettä.